Announcement

Collapse
No announcement yet.

blue color is mising

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • blue color is mising

    Hello,
    I have bought 2 weeks ago, an uVGA-PICASO MD1 and a uVGA-PICASOMD1-UB Board.
    Conected to CRT screen and with a microcontroleur, I can draw some items, circles and characteres..,but the blue color is missing. the red and green color work well.What can i do?

    Sorry for my poor english

  • #2


    Hi,
    Can you provide the code snippet? What commands and 'color' value are you sending to the uVGA-Picaso-MD1 board?
    Regards

    Comment


    • #3


      Hello,
      If i send either the command of circle the command ot string or Background,

      with the byte color 07hex all these items are red
      with the byte color 38hex all these items are green
      with the byte color C0hex nothing appears
      with the byte color FFhex all these items are yellow

      I add that on the demo, the blue color don't appear comparing the video on your web site.

      I don't understand what exactly is the snippet code
      may be, it is what is written on the
      -UVGA -PICASO-MD1 : "Rev2 KB-04"
      "2007"
      -uVGA-PICASOMD1-UB : "Rev1"

      Thank you in advance for your answer
      regards
      sorry for my poor english

      Comment


      • #4


        Hi,
        It is most likely bad soldering, you may have to contact [email protected] for repair.
        -Bilal

        Comment


        • #5


          hello,
          I send back the assembly UVGA -PICASO-MD1 + uVGA-PICASOMD1-UB to my distributor LEXTRONIC in France and they send me back a new one a month ago.
          I have juste tested the assembly: the three colours work perfectly well.
          thank you

          Comment

          Working...
          X