Announcement

Collapse
No announcement yet.

How to change orientation on Uoled-96-G2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • How to change orientation on Uoled-96-G2

    Hi all!

    I tried to change the orientation of the Uoled 96 G2 from " connector bottom" to
    "connector right" in front of view. But i failed.

    Anyone got a hint for me? I use the "old" sgc" Version.

    I would be happy to get some helpful hints

    Greetings

    Jensemaniac

  • #2


    How did you try to change the orientation?
    Mark

    Comment


    • #3


      I tried to change the orientation by configuration with the Disp tool, but I don't know
      what parameters to set there.

      I want to turn the orientation 90° clockwise

      What will I have to do?

      Thanks in advance!

      Comment


      • #4


        Hi again!

        I set the parameters "65k_Colours" in the Define table to 0x70 an changed rows and columns in the

        GRAM ACCESS table. The x-pixels i set to 64 and Y-pixels to 96. That works!

        But then problem now: all images are displayed mirrored horizontally now.

        Anybody an idea what might be the solution for this problem?

        Comment


        • #5


          Try 0x71 instead of 0x70
          Mark

          Comment


          • #6


            Doesn't work! Rubbish on the Display!

            Any further hints?

            Comment


            • #7


              Odd, I just took a uOLED-96-G2 and put the standard PmmC in it.

              Then I opened the standard config/header file in DISP
              I set the parameters "65k_Colours" in the Define table to 0x71 and swapped rows and columns in the

              GRAM ACCESS table, I also changed the x-pixels i set to 64 and Y-pixels to 96.

              Then I saved to the display.

              Works fine.

              Maybe you need to try again?
              Mark

              Comment


              • #8


                YOU ARE RIGHT!!!! WHOW!

                I made a mistake in formatting my images!

                Everything works cool now with 0x71 instead of 0x70!!



                Thanks a lot for your support



                Greetings from germany

                Comment

                Working...
                X