Announcement

Collapse
No announcement yet.

white screen after PmmC update

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • white screen after PmmC update

    Hello,

    i used the tool in the workshop 4 IDE to 'force a PmmC update' of my uLCD-43DT.
    after this procedure my display just shows a white screen.
    i also tried to get a proper PmmC file from your website and updated the module again..but manually. it didnt changed anything.

    any ideas , what i need to do ?

    best regards,
    Alex

  • #2
    Hi,

    These threads has some useful troubleshooting tips that might help you:
    https://forum.4dsystems.com.au/node/45348
    https://forum.4dsystems.com.au/node/3674

    Also, I would like to know which version of Diablo16 PmmC you've tried to load manually.
    Have you updated the Driver? If you did, could you specify which version as well?

    This version is working fine on my end.

    ​​ Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	51
Size:	15.1 KB
ID:	68577
    Can you please confirm that we're using the same PmmC?
    Diablo16-R20.zip

    I would assume your display was working fine before the force update. So, if the
    attached PmmC above doesn't work out for you, perhaps you could revert back to
    the previous version of PmmC and Driver that was loaded before?

    Best regards,
    Sherwin
    Attached Files

    Comment


    • #3
      Hello , thanks for the response.

      Also, I would like to know which version of Diablo16 PmmC you've tried to load manually.
      the same version as you uploaded.... Diablo16-R20.PmmC

      I would assume your display was working fine before the force update. So, if the
      attached PmmC above doesn't work out for you, perhaps you could revert back to
      the previous version of PmmC and Driver that was loaded before?
      i tried it again, but it didnt worked. yes, the display worked fine before. but at first i forced the update. maybe it also changed the driver version ..?
      i would like to update another driver version manually, but i cant find the download link at the 4d systems website.
      and the second problem is, i dont know which pmmc version i had before.

      i found some .4Drv and .pmmc files on \Users\public\Documents\4DLabs\4DUpdates\Pmmcs.
      only two files seems to fit to my screen.. Diablo16-R20-PmmC and Gen4-uLCD-43DT-A.4Drv.
      i uploaded both manually, but it didnt worked

      best regards,
      alex

      Last edited by AlexBln; 11th June 2019, 05:26 PM.

      Comment


      • #4
        Hi,

        Thanks for the clear feedback.

        I've sent you a copy of the latest Driver I could get my hands on via
        Private Message. Please try to upload on your display and see if it solves the issue
        at hand.

        Best regards,
        Sherwin

        Comment


        • #5
          Hey Sherwin,

          thanks a lot..
          the second driver works !

          best regards,
          Alex

          Comment


          • #6
            Hi,

            That's great, glad it's working now!
            Always glad to help.

            Should you have more concern we're always here
            to lend a hand.

            Best regards,
            Sherwin
            Last edited by sherwin4D; 13th June 2019, 04:15 PM.

            Comment

            Working...
            X