Announcement

Collapse
No announcement yet.

Connection problem with gen4-uLCD-70D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Connection problem with gen4-uLCD-70D

    Hello,

    When I try to connect the display to my pc trought usb port, the design program says to me that the device is not responding.

    In the display I can only see the same thing all time. (insert photo).

    Do you know what problem can it be?

    Click image for larger version

Name:	display.jpeg
Views:	108
Size:	51.2 KB
ID:	71005

  • #2
    Hello,

    Welcome to the forum.

    To find out the issue, could you please provide more information of your hardware setup? e.g., which adapter you are using, cable, etc.

    Thanks and kind regards,
    Sherwin

    Comment


    • #3
      Hi,

      I use the interface board for gen4 Intelligent Display Modules, (attached a photo at the end) and a standard UART to USB adaptor.

      Thanks,
      Àlex.

      Click image for larger version

Name:	gen4-ib_top.png
Views:	93
Size:	34.7 KB
ID:	71009

      Comment


      • #4
        Hi Àlex,

        Thanks for the provided photo.

        It is likely that you are using an unsupported third party cable. I need to inform you that this could potentially damage the display and will void your warranty.

        If you want to purchase the 4D Programming Cable, here is the link: https://www.4dsystems.com.au/product...ramming-Cable/

        However, if you insist on keeping what you are using now, then, you may want to check this forum thread to emulate the Programming Cable: https://forum.4dsystems.com.au/node/3321

        I hope this information helps.

        Kind regards,
        Sherwin
        Last edited by sherwin4D; 22 January 2020, 08:16 AM.

        Comment

        Working...
        X