Announcement

Collapse
No announcement yet.

Display not recognizing Comm ports

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Display not recognizing Comm ports

    I have a 70DT display and a 43PT-AR display. When 4D software is open and display is connected to the USB usin a PA5 adapter, the 43PT can give me a blue dot while the 70DT gives me a red dot and device not recognized. Any solutions? Thanks for any help.

  • #2
    Hi,

    Sorry to hear you are having a problem with your uLCD-70DT display

    Does the 70DT seem to power up properly with existing code or splash screen etc,

    Best regards

    Paul

    Comment


    • #3
      The screen seems to power up with:

      Click image for larger version

Name:	70DTscreen2.jpg
Views:	51
Size:	461.7 KB
ID:	71301

      Comment


      • #4
        Hi,

        Thanks for that. So we know that this isn't likely to be a power issue. Comms to the display can sometimes be affected if there is something else connected to the display on the Tx, Rx.
        Is it is the same PA5 adapter that you are using for the 43PT display ?.

        When you check for comms do you notice the screen reset an restart after you press the button.

        Best regards

        Paul

        Comment


        • #5
          I use the same PA5 for both displays I just set up the display and 4D workshop plugging in the USB cable to a different USB port on the PC and I got a blue dot!!
          I don't have time right now to load my display but will try later. Thanks for the reply as I would not have stumbled on to this scenario

          Joe Berki

          Comment

          Working...
          X