Hello,

I just bought a 4dpi-32-II scree for a screen project in my car.

I would like to hide the text lines displayed during boot and play a short video as soon as the screen is ready.

So I have two requests.
1) how can I hide the boot text
2) I do not manage to play a video, I tried omxplayer and mplayer but I only get the flolowing lines without any video

Does someone know to solve these issues

Thanks
Thibaut



Playing /home/pi/Videos/audi-logo.mp4.
libavformat version 58.20.100 (external)
libavformat file format detected.
[mov,mp4,m4a,3gp,3g2,mj2 @ 0x767a0308]Protocol name not provided, cannot determine if input is local or a network protocol, buffers and access patterns cannot be configured optimally without knowing the protocol
[lavf] stream 0: video (h264), -vid 0
[lavf] stream 1: audio (aac), -aid 0, -alang und
VIDEO: [H264] 240x180 24bpp 25.000 fps 34.1 kbps ( 4.2 kbyte/s)
vo: couldn't open the X11 display ()!
vo: couldn't open the X11 display ()!
vo: couldn't open the X11 display ()!
vo: couldn't open the X11 display ()!
VO XOverlay need a subdriver
[VO_SDL] SDL initialization failed: Unable to open a console terminal.
vo: couldn't open the X11 display ()!
vo: couldn't open the X11 display ()!
vo: couldn't open the X11 display ()!
==========================================================================
Opening video decoder: [ffmpeg] FFmpeg's libavcodec codec family
libavcodec version 58.35.100 (external)
Selected video codec: [ffh264] vfm: ffmpeg (FFmpeg H.264)
==========================================================================
Clip info:
major_brand: isom
minor_version: 512
compatible_brands: isomiso2avc1mp41
title: Audi Logo
artist: Stefan Bell
date: 20120522
encoder: Lavf58.29.100
comment: Erstellt mit Maya und After Effects
description: Erstellt mit Maya und After Effects
Load subtitles in /home/pi/Videos/
==========================================================================
Opening audio decoder: [ffmpeg] FFmpeg/libavcodec audio decoders
AUDIO: 44100 Hz, 2 ch, floatle, 2.1 kbit/0.07% (ratio: 263->352800)
Selected audio codec: [ffaac] afm: ffmpeg (FFmpeg AAC (MPEG-2/MPEG-4 Audio))
==========================================================================
AO: [pulse] Init failed: Connection refused
Failed to initialize audio driver 'pulse'
AO: [alsa] 44100Hz 2ch floatle (4 bytes per sample)
Starting playback...
Could not find matching colorspace - retrying with -vf scale...
Opening video filter: [scale]
Movie-Aspect is undefined - no prescaling applied.
[swscaler @ 0x7684b400]bicubic scaler, from yuv420p to bgra using C
[swscaler @ 0x7684b400]No accelerated colorspace conversion found from yuv420p to bgra.
[swscaler @ 0x7684b400]using unscaled yuv420p -> bgra special converter
VO: [fbdev] 240x180 => 240x180 BGRA
A: 6.0 V: 6.0 A-V: 0.000 ct: 0.017 0/ 0 7% 4% 3.2% 0 0