Announcement

Collapse
No announcement yet.

Startet nicht - nur Versorgung / Not run - only Supply

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Startet nicht - nur Versorgung / Not run - only Supply

    Hallo Leute,
    ich habe etwas Festgestellt. Wenn ich nur 5V Stromversorgung anschließe, werden die Daten vom SD-Karte nicht geladen.
    Auf dem Display zeigt "Mounting...", nach wenige Sekunden wird Display gelöscht und macht nichts mehr.
    Wenn ich dann nach neu Übertrage, startet das Programm normal.
    Die SD-Karte hat es erkannt, aber die Daten werden nicht geladen.
    Wie kann ich das Problem beheben, wenn ich nur die Stromversorgung nutzte?

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Hello people,
    I have noticed something. When I connect only 5V power supply, the data from SD card is not loaded.
    On the display shows "Mounting...", after few seconds display is cleared and does nothing more.
    If I then retransmit, the program starts normally.
    It has detected the SD card, but the data is not loaded.
    How can I fix the problem if I only used the power supply?

  • #2
    Hi,

    Can you specify what is the program destination of your project? You can find it under the Project tab of Workshop4.

    Click image for larger version

Name:	flash.png
Views:	13
Size:	18.5 KB
ID:	75881

    Also, If the destination is not in flash, then set it to flash destination. After this, re-upload your project.

    I hope this helps.

    Best regards.

    Comment


    • #3
      Okay, Danke

      --------------------------------

      Okay, Thanks

      Comment

      Working...
      X